top of page

A DMEA Európa legnagyobb és legfontosabb egészségügyi IT rendezvénye. A vásár felvonultatja az egészségügyi IT teljes skáláját. A kiállításon és a keretprogramok során találkoznak a gyártók és felhasználók, valamint a politika és tudomány képviselői, hogy az ágazat fejlődéséről, perspektíváiról tájékozódjanak és tapasztalatot cseréljenek.

A DMEA számokban

2023-ban a vásáron 17 ország 517 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait 11.200 szakmai látogatónak.

Kiállítói szegmensek

szoftverek kórházak, rehabilitációs intézmények számára, IT-megoldások orvosi praxisoknak, laboroknak és radiológiáknak, hardver és IT-infrastruktúrák, kommunikációs megoldások, telemedicina megoldások, mobil-egészségügyi ellátás, archiválás-dokumentálás, orvostechnika, minőség- és tudásmenedzsment, IT-tanácsadás, IT biztonság, egészségügyi IT startupok

 Látogatók:  egészségügyi IT világában tevékenykedő szakemberek, kórházak, egészségügyi és rehabilitációs intézmények, orvosok, nővérek, magánpraxisok képviselői, valamint startupok, a mobil egészségügyi ellátás, digitális rendszerek, kommunikációs és telemedicina megoldások után érdeklődők. 

Kedvezményes jegyvásárlás

A magyar képviselet által  küldött kóddal kedvezményes áron vásárolhat szakmai belépőt, mely érvényes a kiállításra és az összes kísérő programra.

A kóddal érvényes jegyár:

Bérlet:               160 EUR (teljes ár: 200 EUR)

DMEA
Európa vezető kiállítása a digitális egészségügy területén
2024. április 9-11.
bottom of page