top of page
VO5_8156_938 (1).jpg

Szolgáltatások

A Messe Berlin hivatalos magyar képviseleteként éves szinten 10-15 szakmai kiállításról adunk információt az érdeklődőknek (mint kiállító vagy látogató)  és segítjük kiválasztani a tevékenységének megfelelő szakmai kiállítást.

A Messe Berlin egyike a világ első tíz legnagyobb vásárvállalatának. 180.000 m² kiállítási felülettel és

27 vásárcsarnokkal rendelkezik. Évente több, mint 34.000 kiállító, valamint 2,35 millió látogató érkezik ide180 országból. 

1. Információ & árajánlat készítése

Segítjük kiválasztani a tevékenységének megfelelő szakmai kiállítást és egy ingyenes árajánlatot is készítünk a kiállítási részvételre vonatkozóan. 

2. Stand lefoglalása & standtervezés

Az összes információt a rendelkezésére bocsájtjuk, hogy megfelelő standot tudjon foglalni, mely folyamatban támogatjuk Önt. A standhely kijelölés során is segítségére leszünk, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb standhelyet foglalhassa el a csarnokon belül. Ha szükséges standtervezésben és kivitelezésben is tudunk segíteni. 

3. Felkészítés a sikeres kiállítási részvételre

Sokéves tapasztalatunk alapján segítünk Önnek a kiállítási részvétel minden szakaszában, felhívjuk figyelmét az összes tudnivalóra és lehetőségre, a sikeres kiállítási részvétel érdekében. A határidők betartására is emlékeztetjük.

4. Kedvezményes látogatói belépőjegy árusítása

A berlini kiállításokra egy speciális országkóddal tud belépőjegyet vásárolni, mellyel kedvezményes belépőjegyet tud vásárolni. 

5. Szakmai programok és B2B lehetőségek

Információt nyújtunk a kísérő programokról, melyek segíthetik a még hatékonyabb kiállítási részvételt. Felhívjuk figyelmét azokra az eszközökre, melyekkel megtalálja jövőbeli partnereit a kiállítás alatt és után is. 

6.  Utazás & szállás 

Segítünk megszervezni utazását partnereink segítségével. Tájékoztatást adunk a berlini közlekedési lehetőségekről, árakról.

Simon-Lutring Tünde

managing owner

A nemzetközi üzletfejlesztés és rendezvények, szakmai kiállítások,valamint a marketing területén szerzett több, mint húsz éves szakmai tapasztalattal és jól működő kapcsolatrendszerrel segítem nemzetközi piacralépésben a cégeket.  

  • LinkedIn
bottom of page